diagnosis-special

Mijn auto geeft een storing aan wat moet ik doen?

Heeft u een auto storing en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? De specialisten van Garage Igci beschikken over de kennis en de diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden.

Wat is de betekenis van de verschillende symbolen?

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto’s slimmer, maar ook complexer. Als uw auto een probleem heeft, kunnen er verschillende storingen en meldingen verschijnen. Als het om ruitenwisservloeistof gaat, is dat vanzelfsprekend eenvoudig om op te lossen. Bij een storing in het motormanagement is het echter verstandig om uw auto uit te laten lezen bij Garage Igci.

De juiste diagnose bij Garage Igci

De monteurs van Garage Igci worden regelmatig bijgeschoold. Ook obscure storingen zijn daarom geen probleem voor de specialisten van Garage Igci. Als het probleem gevonden is, wordt eerst een duidelijke offerte gemaakt. Met uw goedkeuring gaan we daarna aan de slag om de storing te verhelpen.

Wilt u een afspraak maken?

Plan uw Diagnose service online in door op de onderstaande button te klikken of bel ons 0344 – 624790