61302001-automehanicar-ilustracija

Waarom een grote beurt?

Regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat uw auto in topconditie is en betrouwbaar blijft. Geen v-snaar die het uitschreeuwt van ellende of banden die grip verliezen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud. De Garage Igci Onderhoudsbeurt combineert vakmanschap daarom met maatwerk.

Onderhoudsbeurt op maat!

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Onderhoudsbeurt volgens het boekje!

Bij Garage Igci gebruiken we uitsluitend producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud u uw eigen fabrieksgarantie. Als er onderdelen zijn die vervangen of gerepareerd moeten worden? Dan ontvangt u vooraf eerst een prijsopgave. U weet zo precies waar u aan toe bent.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over grote beurt onderhoud of maakt u liever direct een afspraak? Plan uw afspraak online in door op de onderstaande button te klikken of bel ons 0344 – 624790