auto-repair-service

Wat zijn de werkzaamheden bij een kleine beurt?

Met een kleine beurt controleren wij uw voertuig op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de remmen, autobanden, uitlaat en schokdempers van uw auto nauwkeurig, net als uw ruitenwissers en filters. Wij controleren ook of uw lampen goed staan afgesteld, of de vloeistoffen bijgevuld moet worden en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Wanneer moet ik een kleine beurt uitvoeren?

De intervallen voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt verschillen per merk en type auto. Per bepaalde kilometerstand wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd die gerelateerd is aan een aantal werkzaamheden. In uw onderhoudsboekje kunt u terugzien bij welke kilometerstand het weer tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt van uw auto.

Wat zijn de kosten voor een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt kunnen per auto enorm verschillen. Dit heeft met verschillende factoren te maken. De belangrijkste verschil zit in de olie die elke auto nodig heeft. Het is belangrijk voor de goede werking van de motor om bij passende en kwalitatief goede motorolie te gebruiken. Daarnaast gaat het om de type auto en de aantal cilinders van uw auto.

De voordelen!

– Vakkundig en maatwerkonderhoud voor uw auto
– Altijd een prijsopgave
– Direct op de hoogte van mankementen
– Inzicht in te verwachten reparaties op korte termijn

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over de kleine beurt onderhoud of maakt u liever direct een afspraak? Plan uw afspraak online in door op de onderstaande button te klikken of bel ons 0344 – 624790