logo

Over Garage Igci

Garage Igci staat voor langdurige relatie met de klant op basis van eerlijk & helder zaken doen. Kwaliteit & deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hopen U graag van dienst te mogen zijn in de toekomst!

Garage Igci is gevestigd in Tiel aan de Morsestraat 31 4004 JP op het industrieterrein Kellen.

We zijn een snelgroeiend merk onafhankelijk auto- en servicebedrijf. Wij zijn gevestigd in Tiel. De persoonlijke autoservice, korte wachttijden en scherpe tarieven maken Garage Igci tot een aantrekkelijke partner voor onderhoud, reparatie, banden, APK en occasions.

Totale ontzorging tegen scherpe prijzen

U kunt bij Garage Igci terecht voor occasions, een complete onderhoudsbeurt, APK, grote en kleine beurt en aircoservice. Wij zien het als onze missie om u een leven zonder autozorgen te bieden tegen scherpe prijzen. Ook wanneer u uw auto bij een dealer heeft aangeschaft, kunt u bij Garage Igci terecht voor autoservice en onderhoud. De fabrieksgarantie blijft ook gewoon in tact bij een merk onafhankelijk garagebedrijf zoals Garage Igci.

100% fabrieksgarantie op uw auto

Garage Igci staat voor merkonafhankelijk onderhoud voor particulieren en zakelijke rijders. Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie vindt bij Garage Igci altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie bij Garage Igci altijd behouden.

Ons team

Garage Igci en service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In tegenstelling tot andere garages en autobedrijven, vindt u onze uitgebreide service niet terug op uw rekening. Dat was 20 jaar geleden zo en dat is nog steeds zo! Het team van Garage Igci staat voor u klaar en houdt rekening met uw wensen en agenda.

Wilt u een afspraak maken?

Plan uw afspraak online in door op de onderstaande button te klikken of bel ons 0344 – 795016