brake-repair-cost

Wanneer heb ik een remservice nodig?

Maken uw remmen een piepend geluid tijdens het remmen? Of gaat er ineens een lampje branden op uw dashboard, die van de remmen? Dan is het belangrijk om uw remmen te laten controleren bij Garage Igci. Als uw remblokken en/of remschijven worden vervangen bij Garage Igci garage kunt u er zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurd.

Gegarandeerd kwaliteit en goede service

Wij monteren alleen remblokken en remschijven van hoogwaardige merken. Daarnaast reinigen wij de remklauwen en maken deze weer gangbaar zodat uw remmen weer als nieuw functioneren. Als het remmen lampje brandt op uw dashboard is de kans groot dat de slijtingsindicator ook aan vervanging toe is. Dit kan Garage Igci uw perfect uitleggen en advies over geven. Elke keer dat u remt slijten de remblokken en remschijven een beetje.

Wat is vervangingstermijn remblokken?

Remblokken en remschijven hebben geen concrete vervangingstermijn omdat dit afhankelijk is van uw rijstijl en het gewicht van uw auto. Als u een stevige rijder bent en vaak gebruik moet maken van het rempedaal kunt u er zeker van zijn dat uw remblokken eerder aan vervanging toe zijn dan een gebruiker van dezelfde auto die rustigere rijstijl heeft.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over  de remservice van Garage Igci of maakt u liever direct een afspraak? Plan uw afspraak online in door op de onderstaande button te klikken of bel ons 0344 – 624790